surfalicante logo surfalicante.com Portal de Surf, Bodyboard y Longboard de Alicante      E-mail

4ª festa anual de l’Associació Catalana de Surf. 3 de setembre a Montgat

Autor: ACS

La 4ª festa anual de l’Associació Catalana de Surf, i que enceta la temporada de surf a Catalunya, es durà a terme aquest proper Dissabte 3 de Setembre, al Rotonda Beach Club de Montgat.

Programa d’activitats:

- 20:15h carrera de remada (3er Trofeu “JJosep Domènech”, en honor al fundador de l’A.C.S.): oberta a tothom que estigui disposat a remar (amb les mans) sobre qualsevol objecte flotant (taula curta, tablon, bodyboard, taula de la cuina, porta de la nevera, etc...). Inscripcions a la mateixa platja fins a 1 minut abans de la sortida. Quota inscripció: gratis. Es valorarà positivament les disfresses dels participants (transvestits, amb barretina, txapela, sense roba, etc...).

- 21:00 h Suculenta barbacoa de carn a laa brasa. Tiquets en venda al mateix xiringuito. Preu del tiquet (amb 2 consumicions): 12 euros (dels quals 2 euros son per ajudar a pagar la contra proposta pels espigons de la BCNeta).

- I a partir de les 22:00 h... festa amb DJs i projecció de 2 pel·lícules per començar a obrir la boca per les onades d’aquesta temporada (...esperem!!!).

Amb la col·laboració de Gotcha, hi hauran premis pels guanyadors de la carrera de remada així com sorteig entre els que tinguin el tiquet de la barbacoa.

Entrada gratuïta i porta a tota la gent que vulguis.

Si et vas fer soci durant la festa de l’any passat, recorda que el teu carnet caduca el proper 30 de setembre. Aquest dissabte és el dia ideal per a renovar-lo... i si encara no ets soci, a què estàs esperant???

Per altra banda, durant el lliurament de premis, us posarem al dia de com està la nostra contra proposta per intentar salvar les onades de la BCNeta i Bogatell. Us recordem que necessitem les vostres aportacions (20 euros per persona) per tal de pagar les despeses d’aquesta contra proposta. Si encara no heu fet la vostra aportació, aquesta festa n’és una bona oportunitat.

¡¡¡¡¡Ens veiem aquest Dissabte!!!!!

Associació Catalana de Surf

P.S.: Per més informació --> info@acsurf.org o 606.971.511 (a partir de les 18:00h). Per a evitar els problemes de pàrking d’altres anys, us recordem que hi ha un altre aparcament a Can Teixidó, a 500 metres direcció Masnou.

info@acsurf.org

La Associació Catalana de Surf es una asociación sin ánimo de lucro, constituida a finales del 2001 y registrada con el nº 25.858 de la Sección 1ª del Registro nº 1 de Barcelona. Nuestros objetivos son la promoción del surf y su cultura en Catalunya, así como la defensa de los intereses de los surfistas ante las actuaciones de Administraciones locales, autonómicas o estatales. Si queréis contactar con nosotros, lo podéis hacer a través del e-mail acsurf@mixmail.com.Página optimizada para una resolución de 800x600 pixels o superior.
Copyright © surfalicante.com 1999-2005. Ninguna parte de este sitio web puede reproducirse o copiarse
sin autorización previa, que se puede solicitar por escrito al Webmaster | Condiciones de uso | Quienes somos.
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1